Solisti Muzica Populara
din Ansamblul Privighetoarea


va prezentam artistii nostri

Maria Olteanu

Solist muzica populara

Maria Olteanu este una din cele mai bune voci ale noii generatii de interpreti de populara, dar si o foarte buna voce de cover. Poate trece cu usurinta de la hora la usoara, respectand specificitatile fiecarui stil muzical.

Genuri muzicale: Repertoriu propriu, populara romaneasca din toate zonele tarii, etno, usoara romaneasca, usoara internationala, Covers, , greceasca, tiganeasca, ruseasca, armeneasca, latino, evreiasca, interbelica.


Solist
Solisti muzica populara Constantin Enceanu

Felicia Gurau

Solist muzica populara

Felicia Gurau repertoriu bogat in muzica moldoveneasca, Felicia abordeaza cu placere si melodii din zona banatului, muzica de petrecere, muzica greceasca, machedoneasca sau tiganeasca.

Prezenta sa pe scena este unicata datorita experientei sale teatrale, Felicia mentinand publicul activ cu usurinta pe toata durata programului muzical.


Solist
Solisti muzica populara steliana sima

Mirela Moldoveanu

Solist muzica populara

Mirela Moldoveanu recunoscuta pentru energia sa si pt ritmurile pe care le canta. Mirela Moldoveanu o prezenta placuta, cu o voce de invidiat. Stie foarte bine cum sa dea suflet petrecerilor la care participa.

Genuri muzicale: Repertoriu propriu; Muzica populara moldoveaneasca; Muzica populara din toate zonele tarii; Muzica usoara romaneasca


Solist
nelu ploiesteanu

Sebi David

Solist muzica popularat

Interpret de folclor muntenesc si cu un repertoriu vast, Sebi cucereste publicul prin glasul si timbrul sau aparte, dar si prin portul traditional muntenesc.

Genuri muzicale: Repertoriu propriu, Muzica populara din Muntenia, Muzica de petrecere.


Solist
Solisti muzica populara Saveta bogdan

Bianca Crenganis

Solist muzica popularat

Bianca Crenganis este o cantareata de muzica populara cu multiple premii la activ si o experienta de peste 5 ani in domeniul evenimentelor private. Bianca poate canta atat piese proprii, cat si muzica populara din toate zonele tarii.

Genuri muzicale: Repertoriu propriu; Muzica populara din toate zonele tarii


Solist
maria constantin

Dj specializat in muzica specifica nuntii


Dj Nunta