Solisti
Artisti Celebri


va prezentam artistii nostri

Pepe

solist, muzica latino

Cu un repertoriu propriu vast si antrenant si cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, Pepe va transforma nunta ta intr-un spectacol latino veritabil.

Celebrul muzician, compozitor, producator, interpret, actor si prezentator de televiziune poate canta la evenimentul tau atat in Bucuresti, cat si in restul tarii.


Solist

Constantin Enceanu

Solist muzica populara

Constantin Enceanu este o voce inconfundabila, un simbol al muzicii populare oltenesti

Un adevarat simt al slagarului. Constantin Enceanu poate canta alaturi de formatia proprie sau impreuna cu o formatie aleasa pentru nunta dumneavoastra. Faimosul solist poate canta atat populara olteneasca, cat si muzica de petrecere.


Solist

Steliana Sima

solist muzica populara

Steliana Sima este una din cele mai cunoscute interprete de muzica populara din Romania.

Solista consacrata de muzica folclorica din Oltenia si Muntenia a scos nu mai putin de 9 albume pe piata romaneasca. Fosta solista a ansamblului "Ciocarlia" este renumita pentru piesele de compozitie proprie cu referire la relatia mama - copil si dragostea sa pentru animale, in mod special penntru caini.


Solist

Nelu Ploiesteanu

maestru lautar

Nelu Ploiesteanu cu o cariera impresionanta in spate,

Nelu Ploiesteanu stie sa-si adapteze piesele pentru orice gen de public. Cu profesionalism si pasiune, maestrul lautar transforma fiecare aparitie pe scena intr-un adevarat regal, pe care iubitorii de muzica lautareasca il asteapta de fiecare data. Mereu cu zambetul pe buze, artistul incanta publicul si il cucereste cu fiecare vers.


Solist

Saveta Bogdan

Solista muzica populara

Saveta Bogdan este o indragita interpreta de muzica populara,

A colaborat de-a lungul carierei cu mai multe ansambluri populare, a lansat numeroase piese si albume si si-a castigat un loc bine-meritat in inimile fanilor.


Solist

Maria Constantin

Solista muzica populara

Maria Constantin s-a nascut pe 12 martie 1987 in micul orasel Balcesti din judetul Valcea.

Facandu-se remarcata prin calitatile vocale deosebite, Maria Constantin ofera un spectacol de populara autentic la orice eveniment privat participa. Maria Constantin poate canta programe de populara, interpretand melodii din repertoriu propriu sau melodii clasice din folclorul romanesc atat in Bucuresti, cat si in restul tarii.


Solist

Dj specializat in muzica specifica nuntii


Dj Nunta